Door technisch onderhoud kunt u vanaf donderdag 28 september 22.30 uur tot vrijdag 29 september 01.00 uur geen premieberekening maken of een verzekering aanvragen.
Heeft u vragen over de aardbeving in Marokko en uw verzekering? Bekijk de meest gestelde vragen hier.

Basisdekking diefstal Fietsverzekering

Heeft u uw fiets met de Unigarant Fietsverzekering met de dekking Diefstal afgesloten? Dan bent u volledig verzekerd bij diefstal. Er zijn echter wel een aantal punten om rekening mee te houden.

Met deze uitgebreide dekking is uw fiets, inclusief accessoires, volledig verzekerd bij diefstal. Wordt uw fiets in de eerste vijf jaar gestolen? Dan vergoeden wij het bedrag dat u voor uw fiets heeft betaald. Dat noemen wij de aanschafwaarde. Let op: uw fiets moet een slot hebben dat goedgekeurd is door ART (met minimaal twee sterren).

Accu's, onderdelen en accessoires

  • Bij diefstal van de accu vergoeden wij de volledige aanschafwaarde van een nieuwe accu van dezelfde soort en kwaliteit. Tweedehands accu's vergoeden wij niet.
  • Bij diefstal van onderdelen of accessoires heeft u per schadegebeurtenis een eigen risico van € 25,-.

U bent niet verzekerd voor schade door een aanrijding, val of vandalisme. 

Naast de dekking Diefstal kunt u  met de Unigarant Fietsverzekering ook kiezen voor de basisdekking Beschadiging. En u kunt kiezen uit drie aanvullende dekkingen: Verhaalsrechtsbijstand, Ongevallen en Pechhulp.

 

Bereken nu uw premie