Camperverzekering

Uw nieuwe óf tweedehands camper uitstekend verzekerd

Premie berekenen Adviseur vinden

Unigarant Camperverzekering

Een weekendje naar Limburg, een rondreis door Duitsland of een tocht naar de Middellandse Zee. Met uw camper komt u overal! Daarom is de Unigarant Camperverzekering zo handig. Want daarmee krijgt u hulp bij pech in het buitenland.

Voordelen

Basisdekkingen camperverzekering

Bij de Unigarant Camperverzekering kiest u uit drie basisdekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Gedeeltelijk Casco en Volledig Casco. In onderstaand overzicht vindt u meer informatie over welke schade verzekerd is bij welke dekking.

Lees meer informatie over het eigen risico en de vergoedingen die horen bij de verschillende dekkingen.

Schade die u met uw camper veroorzaakt bij iemand anders Schade die u met uw camper veroorzaakt bij iemand anders Schade die u met uw camper veroorzaakt bij iemand anders Schade die u met uw camper veroorzaakt bij iemand anders
Schade aan uw camper door brand, storm, ruitschade, of een botsing met dieren Schade aan uw camper door brand, storm, ruitschade, of een botsing met dieren Schade aan uw camper door brand, storm, ruitschade, of een botsing met dieren Schade aan uw camper door brand, storm, ruitschade, of een botsing met dieren
Schade aan uw camper door diefstal of joyriding Schade aan uw camper door diefstal of joyriding Schade aan uw camper door diefstal of joyriding Schade aan uw camper door diefstal of joyriding
Ruitschade Ruitschade Ruitschade Ruitschade
Schade aan uw camper door een aanrijding, botsing Schade aan uw camper door een aanrijding, botsing Schade aan uw camper door een aanrijding, botsing Schade aan uw camper door een aanrijding, botsing
Schade door vandalisme Schade door vandalisme Schade door vandalisme Schade door vandalisme
Schade aan uw camper doordat u slipt of van de weg of in het water raakt Schade aan uw camper doordat u slipt of van de weg of in het water raakt Schade aan uw camper doordat u slipt of van de weg of in het water raakt Schade aan uw camper doordat u slipt of van de weg of in het water raakt
Gratis vervangende camper en pechhulp in het buitenland Gratis vervangende camper en pechhulp in het buitenland Gratis vervangende camper en pechhulp in het buitenland Gratis vervangende camper en pechhulp in het buitenland
Meer informatie Wettelijke Aansprakelijkheid Meer informatie Gedeeltelijk Casco Meer informatie Volledig Casco

Aanvullende dekkingen camperverzekering

Naast de drie basisdekkingen kunt u bij de Unigarant Camperverzekering ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen voor uw camper. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende aanvullende dekkingen

Inzittenden meeverzekeren

Wilt u de bestuurder en de passagiers ook verzekeren bij schade? Of wilt u uzelf en uw thuiswonende gezinsleden verzekeren als u meerijdt in een andere camper? Kies dan voor de aanvullende dekking Zekerheid voor Inzittenden van onze camperverzekering.

Wij vergoeden dan € 10.000,- bij overlijden en maximaal € 1.000.000,- bij blijvende invaliditeit. Bijvoorbeeld voor zorgkosten of als u geen salaris krijgt doordat u niet kan werken.

Rechtsbijstand nodig?

Heeft u een geschil met een reparateur over een schade? Dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Met de aanvullende dekking Rechtsbijstand krijgt u hulp van een jurist. In Nederland én in het buitenland. De jurist probeert het probleem voor u op te lossen.

Inventaris meeverzekeren?

Heeft u de spullen in uw camper wel goed verzekerd? Met de dekking Inventaris van onze camperverzekering kunt u dit gemakkelijk doen. Hiermee verzekert u alle spullen die niet door de fabrikant zijn meegeleverd. Zoals uw televisie of servies. Bij iedere schade betaalt u een eigen risico van € 25,-.

Drie of vijf jaar Aanschafwaardegarantie

U betaalt al gauw een flink bedrag voor een camper. En dan is het prettig dat u bij diefstal of total loss weet dat u het aankoopbedrag terug krijgt. Bij ons is het mogelijk om een aanschafwaardedekking voor uw camper te sluiten voor drie of vijf jaar, nadat u de camper hebt gekocht. Daarna wordt de dagwaarde uitgekeerd.

Sluit u de aanvullende dekkingen Zekerheid voor Inzittenden en Inventaris af? Dan krijgt u 25% korting op de premie voor Inventaris.

Wat zeggen onze klanten

De medewerkster aan de telefoon was erg vriendelijk, en de schade is snel afgehandeld.
Meneer T. Kroon

Informatie en service

Waarvoor ben ik niet verzekerd?

Niet verzekerd is schade:

  • Door opzet
  • Door fraude
  • Terwijl de bestuurder onder invloed van alcohol, medicijnen, bedwelmende, opwekkende of soortgelijke middelen verkeerde
  • Als het kenteken niet op uw naam staat of van uw partner die op hetzelfde adres woont
  • Door zakelijk gebruik van de camper zoals het verhuren van uw camper

Zie voor alle uitsluitingen de polisvoorwaarden onder ‘Wanneer vergoeden wij niet?’ en ‘Wat is niet verzekerd?’.

Is mijn camper verzekerd als ik die ook buiten mijn vakanties om gebruik?

Nee, hier is uw camper niet voor verzekerd met de Unigarant Camperverzekering. Dan heeft u de Unigarant Autoverzekering voor uw camper nodig.

Hoeveel kilometer mag ik rijden met mijn camper?

Dat maakt niet uit. U kunt het aantal kilometers dat u gemiddeld rijdt per jaar doorgeven als u de verzekering aanvraagt.

Wanneer moet ik mijn camper beveiligen?

Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsadviseur. Dit hangt er namelijk van af hoe oud uw camper is en hoeveel uw camper waard is.

Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site?

De informatie op deze website is met zorg opgesteld en puur informatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering.