Over Unigarant

Wilt u weten wie wij zijn en hoe wij werken? Maak hier kennis met ons.

Over Unigarant Verzekeringen

Wij zijn dé verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Omdat wij nauw samenwerken met de ANWB, vindt u de ANWB service ook terug in onze verzekeringen. Want u de beste hulp geven, vinden wij erg belangrijk. U merkt dat in onze verzekeringen en in het klantgerichte contact met ons.

Bij Unigarant staat u voorop

  • Uw wensen staan bij ons centraal. Met uw opmerkingen verbeteren wij onze verzekeringen.
  • Bij onze verzekeringen profiteert u van de betrouwbare hulp van de ANWB.
  • U kunt uw schade snel en makkelijk online melden
  • Unigarant doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

U bent zeker van onze hulp

Wij willen meer zijn dan een verzekeraar. Wij willen de beste hulpverlener zijn bij pech en schade. Daar doen wij al sinds 1971 ons best voor! U bent dus niet alleen goed verzekerd, maar u kunt ook rekenen op onze hulp. Onze missie is dan ook: u de beste hulp geven. En dat maakt ons uniek!

Wilt u met ons samenwerken?

Wij zijn schadespecialist. Via onze zakenpartners verkopen wij eenvoudige schadeverzekeringen aan particulieren. Als partner van Unigarant kunt u rekenen op een snelle en persoonlijke dienstverlening. Hoe wij u hierbij ondersteunen leest u hier.
Samenwerken met Unigarant

Wij willen van u leren

Graag horen wij wat wij beter kunnen doen. Dat kunt u ons laten weten. Ook onderzoeken wij hoe onze verzekerden denken over onze klantenservice, onze schadeafhandeling en onze klachtenafhandeling. Dat onderzoeken wij samen met Feeddex.

Fraudebeleid

Een verzekering sluiten we met elkaar af op basis van vertrouwen. U heeft vertrouwen in onze verzekeringen en service. En wij vertrouwen u als klant. Maar helaas zijn er klanten die frauderen. Wij zijn actief bezig om deze fraude te bestrijden.

Meer lezen

Maak kennis met Unigarant

Wilt u meer weten over ons en onze geschiedenis? Wij stellen onszelf graag aan u voor. Zo begrijpt u beter hoe wij werken, wie wij zijn en wat u daaraan heeft. Maak verder kennis met ons.

Aangesloten bij AFM en KiFid

Unigarant N.V. heeft als financieel dienstverlener een vergunning van toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (verg.nr. 12011826 www.afm.nl). 
Unigarant N.V. kent een klachtenprocedure. Komen wij er samen niet uit, dan is er een externe klachtenprocedure mogelijk. Daartoe zijn we aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (nr. 300.007954).