Heeft u vragen over het Coronavirus? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Wegens technisch onderhoud zijn enkele onderdelen op Unigarant.nl niet beschikbaar vanaf woensdag 4 augustus 22.00 uur tot donderdag 5 augustus 0.30 uur.
Heeft u vanwege de bosbranden of overstromingen (natuurramp) vragen over uw reis- en annuleringsverzekering?
Heeft u door de wateroverlast in Limburg schade aan uw woonhuis, inboedel of een voertuig? Check hier onze veelgestelde vragen.

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Unigarant met zorg samengesteld. Toch kan niet worden ingestaan voor de juistheid en volledigheid van de gegevens, informatie of adviezen.

De informatie op deze website over de producten en diensten van Unigarant is daarom puur informatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Voor verzekeringen geldt dat de polis en polisvoorwaarden altijd bepalend zijn voor de relatie tussen u en Unigarant N.V.  Als u vragen heeft over de informatie op deze website en uw polis of polisvoorwaarden kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

Unigarant niet aansprakelijk 

Unigarant N.V. is niet aansprakelijk voor eventuele schade, verliezen of andere gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van op deze website vermelde gegevens, informatie en/of adviezen.