Heeft u vragen over uw reis naar de Oostenrijkse wintersportgebieden of de geannuleerde vluchten op Schiphol? Klik dan hier.

Veel gestelde vragen over bijzonder situaties en calamiteiten.

Een storm, een natuurramp of aanslag op uw vakantiebestemming, een staking van uw luchtvaartmaatschappij of een storing op de luchthaven? Wij kunnen ons voorstellen dat u dan vragen heeft over uw verzekeringen.  Daarom hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rij gezet als er sprake is van bijzondere situaties of calamiteiten.

Bij bijzondere omstandigheden in het buitenland adviseren wij u altijd de instructies van lokale autoriteiten op te volgen. Daarnaast adviseren wij u de ontwikkelingen te volgen via het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de media.

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vindt u de meest actuele informatie en reisadviezen over de situatie in uw vakantiegebied. Voor vragen kunt u ook bellen naar het 24/7 contactcenter +31 247 247 247. Houd contact met uw vervoersmaatschappij of touroperator en volg het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Onrust en/of geweld

Heeft u vragen over mogelijke onrust en/of geweld in uw vakantiegebied?

>Lees hier de vragen en de antwoorden