Heeft u vragen over het Coronavirus? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Wateroverlast in Limburg

Limburg heeft te kampen met de desastreuze gevolgen van hevige regenval in combinatie met extreme hoeveelheden waterafvoer uit eigen land en buitenland. Dat leidt tot enorme materiële schade.

Heeft u schade aan uw woonhuis, inboedel of een voertuig? We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Hieronder geven we antwoord op de meest voorkomende vragen.

Vragen over het melden van uw schade

Hoe kan ik schade melden?

Heeft u schade? Dat is heel vervelend. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder. Als u uw schade direct online meldt, verzekert u zich van de snelste schadeafhandeling.

Dit kan via onze pagina schademelden.

Vragen over uw verzekeringen

Ik heb een opstal- en/of inboedelverzekering. Wat is verzekerd?

Op dit moment kunnen wij niet zeggen of de schade aan uw woonhuis en/of inboedel verzekerd is. Dat hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren u om uw schade te melden, dan wij bepalen zo spoedig mogelijk of wij uw schade vergoeden.

Ik heb een autoverzekering. Wat is verzekerd?

Heeft u een (gedeeltelijk of volledig) cascoverzekering? Dan is schade aan uw auto veroorzaakt door hevige neerslag of overstroming verzekerd.

Ik heb een motorverzekering. Wat is verzekerd?

Heeft u een (beperkt of volledig) cascoverzekering? Dan is schade aan uw motor veroorzaakt door hevige neerslag of overstroming verzekerd.

Ik heb een camperverzekering. Wat is verzekerd?

Heeft u een (gedeeltelijk of volledig) cascoverzekering? Dan is schade aan uw camper veroorzaakt door hevige neerslag of overstroming verzekerd.

Ik heb een caravanverzekering. Wat is verzekerd?
Schade aan uw caravan wordt vergoed. Heeft u schade aan een aan- of bijbouw of aan de inventaris of inboedel? Op uw polisblad staat vermeld of u daarvoor verzekerd bent.
Ik heb een bromfietsverzekering. Wat is verzekerd?

Schade aan uw bromfiets veroorzaakt door hevige neerslag of overstroming is verzekerd, als u de dekking Diefstal, Aanrijding of Diefstal en Aanrijding heeft afgesloten.

Ik heb een fietsverzekering. Wat is verzekerd?

Op dit moment kunnen wij niet zeggen of de schade aan uw fiets verzekerd is. Dat hangt af van een aantal factoren. Wij adviseren u om uw schade te melden, dan wij bepalen zo spoedig mogelijk of wij uw schade vergoeden.