Heeft u vragen over het Coronavirus? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Woonverzekering

Voor de belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en uw gezin.

Unigarant Woonverzekering

Met het Unigarant Woonpakket Plus regelt u de belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin. Of het nu om de woning gaat, de spullen in uw huis of buiten de deur, u kunt op ons rekenen. De woonverzekering stelt u naar eigen wens samen.

Voordelen

  • Pakketkorting tot 10%
  • Zeven verzekeringen in één pakket!
  • All risk verzekerd
  • Huurhuis of koophuis? Het maakt niet uit

Verzekeringen binnen de Unigarant Woonverzekering

Met de Woonverzekering van Unigarant kunt u verschillende verzekeringen rondom uw huis en uw gezin afsluiten, waardoor u een aantal voordelen krijgt en uw korting op kan lopen tot 10%.

Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Unigarant bent u verzekerd voor al uw spullen binnenshuis bij diefstal, maar ook voor schades. Of het nou uw schuld is of niet, wij vergoeden de schade. Daarnaast kunt u de inboedelverzekering ook uitbreiden met de aanvullende Buitenshuisdekking.

Meer informatie over de inboedelverzekering

Opstalverzekering

De Opstalverzekering van Unigarant verzekerd u voor storm-, brand- en waterschade aan uw huis. Ook wanneer u schade heeft aan bijvoorbeeld uw tuin, garage of schuur vergoeden wij dit. Daarnaast vergoeden wij ook alles dat aan uw woning vastzit, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Meer informatie over de opstalverzekering

Ongevallenverzekering

Zo lang alles goed gaat, wilt u er liever niet aan denken. Maar op het moment dat er iets gebeurt, is het al te laat. Verzeker daarom uzelf en uw hele gezin met de Unigarant Ongevallenverzekering. Zo hoeft u niet op te draaien voor de hoge kosten door een ongeluk.

Meer informatie over de ongevallenverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering is er voor het hele gezin. Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die u veroorzaakt aan een ander. Of dit nou een glas wijn is die u laat vallen of om verwondingen, wij vergoeden de schades to €2.500.000,-. Ook schades door huisdieren zijn verzekerd.

Meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Met onze rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor de juiste juridische hulp. Of het nou om verkeerskwesties, echtscheidingen, vermogensbeheer of conflicten met uw werkgever gaat, soms heeft u hierbij toch echt juridische hulp nodig. Ook al probeert u het te voorkomen.

Meer informatie over de rechtsbijstandverzekering

Reis en Annuleringsverzekering

Met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd. Bijvoorbeeld voor uw weekendjes weg en tijdens de zomervakantie. Of moet u uw vakantie afzeggen door een ernstige reden? Geen zorgen, ook daarvoor bent u verzekerd.

Meer informatie over de doorlopende reisverzekering of annuleringsverzekering

Kortingen Woonpakket Plus

Wanneer u meerdere verzekeringen binnen het Woonpakket Plus afsluit heeft u recht op bepaalde kortingen. Deze kunnen oplopen tot 10%.

Hoe meer verzekeringen je afsluit binnen het Woonpakket Plus, hoe hoger de korting wordt. Wilt u bijvoorbeeld alleen een inboedelverzekering samen met een opstalverzekering afsluiten? Dan ontvangt u 5% korting. Wilt u meer verzekeringen afsluiten? Dan kan deze korting al oplopen tot 7,5% of zelf 10%. Zeer interessant dus.

Bepaal zelf uw korting:

  • 2 verzekeringen 5% korting
  • 3 verzekeringen 7,5% korting
  • 4 verzekeringen of meer 10% korting

Wat zeggen onze klanten

Prima geholpen. Wat wel beter kan is de info per email. Onduidelijk was, wat nu geüpload moest worden en wat opgestuurd moest worden.
Meneer W.K. van Dijk