Woonverzekering

Voor de belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en uw gezin.

Unigarant Woonverzekering

Met de Unigarant Woonverzekering regelt u de belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin. Of het nu om de woning gaat, de spullen in uw huis of buiten de deur, u kunt op ons rekenen. De woonverzekering stelt u naar eigen wens samen.

Voordelen

  • Zeer compleet verzekerd
  • Huurhuis of koophuis? Het maakt niet uit
  • Nooit onderverzekerd
  • Snelle schadeafhandeling

Verzekeringen binnen de Unigarant Woonverzekering

Met de Woonverzekering van Unigarant kunt u de belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en uw gezin afsluiten.

Opstalverzekering

De Opstalverzekering van Unigarant verzekert u voor storm-, brand- en waterschade aan uw huis. Ook wanneer u schade heeft aan bijvoorbeeld uw tuin, garage of schuur vergoeden wij dit. Daarnaast vergoeden wij ook alles dat aan uw woning vastzit, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Meer informatie over de opstalverzekering

Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Unigarant bent u verzekerd voor al uw spullen binnenshuis bij diefstal, maar ook voor schades. Of het nou uw schuld is of niet, wij vergoeden de schade. Daarnaast kunt u de inboedelverzekering ook uitbreiden met de aanvullende Buitenshuisdekking.

Meer informatie over de inboedelverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering is er voor het hele gezin. Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die u veroorzaakt aan een ander. Of dit nou een glas wijn is die u laat vallen of om verwondingen, wij vergoeden de schades to €2.500.000,-. Ook schades door huisdieren zijn verzekerd.

Meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering

Wat zeggen onze klanten

Prima geholpen. Wat wel beter kan is de info per email. Onduidelijk was, wat nu geüpload moest worden en wat opgestuurd moest worden.
Meneer W.K. van Dijk