Schade melden bij reparateurs

Unigarant werkt alleen met de beste schadeherstellers. Zodat u gegarandeerd bent van een correcte en snelle oplossing. Lees hier bij welke reparateur u moet zijn om uw schade te melden.

Schade aan uw auto?

Neem dan contact op met een schadehersteller uit het ANWB-Unigarant Netwerk . Dit zijn specialisten in het herstel van schade aan uw auto.

Schade aan uw autoruit?

Maak direct een afspraak bij een autoruithersteller bij u in de buurt. Zij regelen verder alles voor u en melden de schade bij ons.

Schade aan uw camper?

Zoek een schadehersteller bij u in de buurt.

Schade aan uw caravan?

Als u schade heeft aan uw caravan, dan kunt u deze laten herstellen door Dealerrepair of Omnia. Zij zijn specialist in schadeherstel van caravans. Zoek hier een schadehersteller bij u in de buurt.

Schade aan uw woning?

Schade aan het glas in uw woning kunt u laten herstellen door Uniglas. Voor overige schade dient u eerst contact op te nemen met Unigarant, wij besteden de reparatie vervolgens uit aan een van onze aangesloten reparateurs. Zij nemen vervolgens contact met u op. 

Aangesloten herstellers:

Veelgestelde vragen

Schade aan uw auto?

Heeft u schade aan uw eigen auto en bent u hier voor verzekerd? Laat de schade dan repareren bij één van onze geselecteerde reparateurs bij u in de buurt. Dat heeft een aantal voordelen:

  • U betaalt geen eigen risico;
  • U hoeft zelf niets voor te schieten;
  • U krijgt een gratis vervangende auto én haal- en brengservice.

Hier kunt u een een reparateur vinden. U kunt direct een afspraak maken bij de reparateur van uw keuze. Zij zorgen voor de schademelding bij ons. U hoeft zelf geen schadeformulier in te vullen.

Wilt u toch liever naar een andere reparateur? Bel ons op 088 299 38 82 zodat we u verder kunnen helpen.

Schade aan de ruit van uw auto of camper?

Heeft u schade aan uw autoruit en bent u hier voor verzekerd? Laat de schade dan repareren bij een van de herstellers uit ons Unigarant Glas Servicenetwerk. Dat heeft een aantal voordelen:

  • U betaalt geen eigen risico als een Unigarant geselecteerde hersteller uw ruit repareert.
  • U krijgt € 75,- korting op uw eigen risico als een Unigarant geselecteerde ruithersteller uw ruit vervangt.
  • De geselecteerde reparateurs zorgen voor de schademelding bij ons. U hoeft zelf geen schadeformulier in te vullen.

Voor schade aan de ruit van uw camper, kunt u terecht bij onze partner 123ruit.nl. Dat kan via telefoonnummer 088 185 05 02 of per e-mail: info@123ruit.nl.

Schade aan uw mobiele apparatuur?

Heeft u schade aan uw mobiele apparatuur en bent u hiervoor verzekerd? Laat de schade dan repareren bij SmartPhort. Dat heeft een aantal voordelen:

  • U hoeft zelf niets voor te schieten;
  • SmartPhort haalt en brengt uw apparatuur bij u thuis.
Schade aan uw caravan?

Heeft u schade aan uw caravan en bent u hiervoor verzekerd? Laat de schade dan repareren bij een Omnia reparateur. Dan krijgt u € 75,- korting op uw eigen risico.

Schade aan het glas van uw woning?

Heeft u schade aan uw woning en bent u hiervoor verzekerd? Laat de schade dan repareren bij Uniglas. Dat heeft een aantal voordelen:

  • U krijgt € 100,- korting op uw eigen risico;
  • U hoeft zelf niets voor te schieten.