Heeft u vragen over het Coronavirus? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Heeft u vragen over de oorlog in Oekraïne en uw verzekering? Bekijk onze veel gestelde vragen.

Inboedelverzekering

Uw waardevolle spullen altijd én overal goed verzekerd

Premie berekenen Adviseur vinden

Inboedelverzekering bij Unigarant

Dat zult u net zien. Heeft u eindelijk zo’n mooie televisie, wordt er ingebroken. Tv weg. Of uw kind laat per ongeluk die dure vaas uit Kreta vallen. Met de Unigarant Inboedelverzekering zijn uw spullen goed verzekerd.

Voordelen

  • Uw spullen verzekerd tot € 125.000,-
  • Spullen onherstelbaar? Tot 10 jaar nieuwwaardevergoeding
  • U kunt uw spullen ook buitenshuis verzekeren
  • Verzeker uw mobiele telefoon zowel binnen als buiten uw woning

Basisdekkingen inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Unigarant zijn de spullen in uw woning goed verzekerd.

Ook als u schade per ongeluk zelf veroorzaakt

U bent verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal, maar ook voor schades. Of het nu uw schuld is of niet, wij vergoeden de schade. Voor smartphones en tablets geldt dat deze in de woning alleen verzekerd zijn voor diefstal en brand. Lees hier meer over de vergoedingen.

Aanvullende dekkingen

Met de basisdekking van onze inboedelverzekering zijn uw spullen binnen uw huis verzekerd. Met onze aanvullende Buitenshuisdekking en Smartphone- en tabletdekking kunt u de inboedelverzekering uitbreiden.

Eigen risico

U heeft geen eigen risico als:

  • u de schade laat herstellen door een door ons geselecteerdehersteller; 
  • herstel niet mogelijk is, bijvoorbeeld in geval van diefstal.

In alle andere gevallen heeft u een eigen risico van € 250,-. Is herstel van uw smartphone of tablet niet mogelijk? Dan geldt een eigen risico van € 50,-.

Vrijwillig eigen risico

U kunt ook kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 100 of € 200. Dan krijgt u korting op uw premie. Het vrijwillig eigen risico komt bovenop het genoemde eigen risico. Ook als u naar een geselecteerde hersteller gaat.

Aanvullende dekkingen

Met de inboedelverzekering zijn uw spullen binnen uw huis verzekerd. Met onze aanvullende dekkingen kunt u dit uitbreiden naar buiten uw woning. Kiest u voor de Smartphone- en tabletdekking, dan is uw smartphone zowel binnen als buiten uw woning verzekerd.

Buitenshuisdekking

Wilt u dat uw spullen, zoals uw fotocamera, navigatie-apparatuur of mp3-speler, ook buitenshuis verzekerd zijn? Bijvoorbeeld als u onderweg bent naar uw werk of als u een dagje uit gaat? Dan kunt u de Buitenshuisdekking afsluiten.

Verzeker ook uw woning

Wilt u ook verzekerd zijn als er iets gebeurt met uw woning? Bijvoorbeeld als uw keuken is beschadigd door een brand tijdens het koken, of als uw kind per ongeluk een bal door de ruit schopt? Dan is de Unigarant Opstalverzekering iets voor u. U bent daarmee verzekerd voor schade aan uw woning.

Smartphone- en tabletdekking

Met onze aanvullende Smartphone- en tabletdekking zijn uw smartphone, tablet, smartwatch, digitale sporthorloge en smartglasses verzekerd tegen schade door vallen, stoten, water, verlies en diefstal. De dekking geldt zowel voor binnen als buiten uw woning.

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke medewerker (beetje humor, komt persoonlijk over), correcte bejegening, bij twijfel even bij collega checken.
Meneer Rookmaker

Informatie en service

Waar zijn mijn spullen verzekerd?

Uw spullen zijn in huis verzekerd. Maar ook in uw tuin, schuur en andere plekken die bij uw woning horen. Kiest u voor de Buitenshuisdekking? Dan zijn uw spullen ook verzekerd op andere plekken. Bijvoorbeeld als u een dagje weggaat of als u naar uw werk reist.

Heb ik een aparte verzekering nodig voor glas?

Nee, dat hoeft niet. Uw glas is al verzekerd met onze inboedelverzekering.

Mijn spullen zijn meer waard dan € 125.000,-. Kan ik de verzekering dan wel afsluiten?

Bespreek de mogelijkheden met uw verzekeringsadviseur. Deze kan u hier verder mee helpen.

Ik heb buitenhuisdekking meeverzekerd op mijn woonpakket. Moet ik dan nog een Bagagedekking afsluiten op mij reisverzekering?

Nee, die is dan overbodig.

Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site?

De informatie op deze website is met zorg opgesteld en puur informatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering.