selfie header.jpg

Wintersport

Verse sneeuw, frisse lucht en een strakblauwe lucht. Wintersport! Met de Unigarant Reisverzekering met wintersportdekking geniet u goed verzekerd van uw wintersport. Maar let nog wel even op het volgende...

 

Vergoedingen van de verschillende (winter)sporten

Als u op wintersport gaat en u komt lelijk ten val dan wilt u niet zelf volledig opdraaien voor de kosten. Of u recht heeft op een vergoeding hangt af van de soort sport. Per wintersport verschilt de dekking en vergoeding van ongevallen. Schat vooraf de risico’s goed in.

Met de aanvullende dekking Wintersport en bijzondere sporten kunt u zich verzekeren voor onvoorziene uitgaven als gevolg van een ongeval en beschadiging of vermissing van je uitrusting en materiaal. Dekking voor medische kosten, waarmee u de totale medische kosten vergoed krijgt, moet aanvullend worden afgesloten.

Gaat u off piste skiën?

Off piste skiëen wordt steeds populairder. Helaas zijn de risico’s op blessures en een ongeval ook groter. Voor het verzekeren van dit extra risico gelden strikte voorwaarden. Belangrijk om dit goed door te lezen.