Heeft u vragen over de drukte op Schiphol en uw verzekering? Lees hier onze antwoorden.
De afhandeltermijn voor schademeldingen op reis- en mobiliteitsverzekeringen is langer dan u van ons gewend bent. Lees meer.
Door technisch onderhoud kunt u van woensdag 5 oktober 22:00 uur tot donderdag 6 oktober 01:00 uur, geen wijzigingen aanbrengen in uw verzekering(en).

Volledig Casco Camperverzekering

Volledig Casco biedt u de meeste zekerheid. U bent hierbij voor dezelfde schades verzekerd als bij Wettelijke Aansprakelijkheid en Gedeeltelijk Casco. Daarnaast bent u ook verzekerd voor schade door een aanrijding, een botsing of door vandalisme.

Waar bent u voor verzekerd bij Volledig Casco?

U krijgt ook hulp wanneer u pech heeft in het buitenland. U bent namelijk verzekerd voor pechhulp.  Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende dekkingen bij diefstal of total loss.

Dagwaarde+10%

Dat is het bedrag dat uw camper op het moment van de diefstal of totaalverlies waard is plus 10%. Als uw camper op het moment van diefstal bijvoorbeeld € 6.000,- waard is, dan krijgt u een vergoeding van € 6.600,-.

Drie of vijf jaar aanschafwaardedekking

Bij diefstal of totaalverlies ontvangt u in de eerste drie of vijf jaar de aanschafwaarde. Dat is het bedrag dat u voor uw camper heeft betaald. Daarna krijgt u de dagwaarde + 10%.

Bekijk voor een volledig overzicht de Voorwaarden Unigarant Camperverzekering

U kunt met de Unigarant Camperverzekering ook kiezen voor de basisdekkingen Wettelijke Aansprakelijkheid en Gedeeltelijk Casco.

Bereken nu uw premie