De afhandeltermijn voor schademeldingen op reisverzekeringen is langer dan u van ons gewend bent. Lees meer.
Terug naar overzicht
Kennis en Ontwikkeling 16 september 2021

Stella Vita goed verzekerd op pad

Stella Vita.PNG

Stel je eens voor: je gaat op pad met een camper en alles wat je nodig hebt om de plek van bestemming te bereiken is de zon! Dat is toch gaaf?! Toegegeven: voor ons als consumenten duurt het nog wel even voordat het zover is. Maar toch gaat het gebeuren. Studenten van de TU Eindhoven bouwden de zon aangedreven camper Stella Vita met het doel op zonne-energie het meest zuidelijke puntje van Spanje te bereiken.

Bij ANWB en Unigarant zijn we campergek. Sterker nog, samen met onze partner Vrieling zijn we marktleider op het gebied van camperverzekeringen. En die markt groeit enorm. Corona heeft de manier waarop we reizen en recreëren drastisch veranderd. Vliegen is uit en reizen op eigen gelegenheid is in.  

“Bij ANWB en Unigarant zijn we campergek. ”

Daarom hebben we ook niet getwijfeld toen de vraag kwam of we Stella Vita gratis wilden verzekeren tijdens hun gedenkwaardige en epische tocht. Natuurlijk willen we dat. Niet alleen vanuit de ANWB doelstelling om de CO2-emissie naar nul te brengen, maar ook om te leren hoe de campermarkt er in de toekomst uit gaat zien. Want ook diesel is uit.

De Stella Vita is een indrukwekkend voertuig. Dankzij de zonnepanelen kun je in de camper eigenlijk alles doen wat je gewend bent, zoals douchen, koffie zetten, tv kijken en rijden natuurlijk. Echt grensverleggend. 

De drang om grenzen te verleggen past bij ons bedrijf.  Neem bijvoorbeeld de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering, waarbij ruim 70.000 klanten zich vrijwillig laten coachen op hun rijgedrag in ruil voor een premiekorting. Dit draagt overigens bij aan een andere belangrijke doelstelling van de ANWB; het terugbrengen van het aantal verkeersdoden in Nederland naar nul.

“Persoonlijk voelt de tocht van Stella Vita voor mij een beetje als de eerste stap van Neill Armstrong op de maan. ”

Persoonlijk voelt de tocht van de Stella Vita voor mij een beetje als de eerste stap van Neill Armstrong op de maan. Wat begint met een avontuur van een groep gedreven studenten, eindigt hopelijk in een schonere en duurzamere wereld waarin we allemaal kunnen genieten van duurzame mobiliteit.

Vind je het leuk om de Stella Vita te volgen? Dat kan hier

Dirk-Jan Dijkstra
Key Accountmanager en campergek bij Unigarant.

Unigarant