Heeft u vragen over het Coronavirus? Bekijk onze veelgestelde vragen.

RecreActiefverzekering

Unigarant RecreActief Verzekering

Op uw hobby- of sportuitrusting bent u zuinig en uw spullen wilt u natuurlijk goed verzekerd hebben. Kies daarom voor de Unigarant RecreActief Verzekering. Het hele jaar door verzekerd, overal ter wereld.

Meer informatie

  • Deze verzekering is niet meer af te sluiten
  • Om uw apparatuur toch te verzekeren, is de Buitenshuisdekking een goede keuze

Basisdekkingen RecreActief Verzekering

Met de RecreActief Verzekering van Unigarant zijn uw bergklimmateriaal, uw golfset, foto- en videoapparatuur, een ruitersport- of duikuitrusting goed verzekerd. Verlies, diefstal of beschadiging betekent al gauw een schadepost van duizenden euro’s. Met de RecreActief verzekering bent u doorlopend verzekerd. Uw spullen zijn het waard!

Wat is verzekerd?

Uw vrijetijdsuitrusting is verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging.

  • In geval van beschadiging worden de herstelkosten vergoed.
  • In geval van totaal verlies of diefstal wordt op basis van oorspronkelijke aankoopprijs vergoed, tenzij de waarde vóór de gebeurtenis minder bedraagt dan 50% van de oorspronkelijke aankoopprijs.

Wilt u een vrijetijdsuitrusting verzekeren met een oorspronkelijke aankoopprijs van € 250,- of meer? Dan vragen wij u de spullen te specificeren. 

Uw spullen zijn alleen buiten de woning wereldwijd verzekerd. Voor uw foto-, film- en videoapparatuur is dit niet het geval. Als u deze apparatuur binnen gebruikt, is het wel verzekerd.

Lees meer informatie over de vergoedingen.

U heeft een eigen risico

Bij onze recreactief verzekering heeft u per gebeurtenis een eigen risico van € 20,-. Bij gebruik van uw uitrusting tijdens wedstrijden geldt een extra eigen risico van € 45,-.

 

 

 

No-claimkorting


Ieder jaar dat u geen schade hoeft te claimen, bouwt u een hogere no-claimkorting op. Die gaat in vier jaar van 10% naar het maximum van maar liefst 25%.

Informatie en service

Zijn mijn spullen ook verzekerd als ik deze uitleen?

Ja, uw spullen zijn bij uitlenen ook verzekerd.

Zijn mijn spullen ook verzekerd op vakantie?

Ja, ook tijdens uw vakantie zijn de spullen verzekerd.

Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site?

De informatie op deze website is met zorg opgesteld en puur informatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering.