Heeft u vragen over het Coronavirus? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Welkom bij Unigarant!

Wij zijn specialist in schadeverzekeringen en onderdeel van ANWB. We staan voor goede service, hebben nuchterheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan en zorgen dat we onze klanten altijd zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben we deze pagina ook voor u gemaakt. Hier leest u welk alternatief wij bieden voor uw klant, waarvan de Allianz verzekering wordt beëindigd. En hoe u dit  makkelijk regelt.

Wilt u een verzekering overzetten naar Unigarant?

Dan helpen we u direct op weg. Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

Werkt u als tussenpersoon samen met Unigarant?
Ga dan naar Salesgarant. Daar kunt u gemakkelijk de verzekering afsluiten.  Klik hier om door te gaan naar Salesgarant >

Heeft u nog niet eerder met Unigarant samengewerkt?
Neem dan even contact op met uw serviceprovider. Zij kunnen u verder helpen. We hebben de aangesloten serviceproviders hieronder benoemd:

Interesse in een eigen agentschap bij Unigarant?
Ook dan helpen we u graag verder. Neemt u hiervoor contact met ons op via 088 - 299 36 62.

Wat zijn de verschillen tussen Allianz en Unigarant?
Dat is een logische vraag. Om het antwoord op die vraag overzichtelijk te maken, hebben we ‘verschillenkaarten’ gemaakt. Op deze kaarten kunt u makkelijk zien wat de verschillen tussen onze verzekeringen en die van Allianz zijn. Bekijk hieronder de verschillenkaarten voor de:

Toch nog niet alles duidelijk? Check de voorwaarden!
Het antwoord op uw vraag staat ongetwijfeld in onze voorwaarden. U kunt ons ook bellen via 088 - 299 36 62, dan zorgen onze experts dat u antwoord krijgt op uw vragen. Hieronder kunt u de voorwaarden vinden voor onze: