Heeft u vragen over de situatie in Israël/de Palestijnse gebieden en uw verzekering? Bekijk onze veel gestelde vragen.

Mirjan Haverkamp

Wat maakte het in 2021 een feestje om bij Unigarant te werken? 
"Het is gewoon heel leuk en nooit saai, want geen dag is hetzelfde. Ik heb leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en de mogelijkheid om mijn eigen draai te geven aan het werk. Het zijn voor mij dus echt de leuke dingen, de collega’s en de informele sfeer."

Hoe hang jij zelf de slingers op in je werk?
"Door dingen te doen die bij mij passen. Er is ruimte om dingen op te pakken die ik graag wil doen en die ruimte pak ik ook. Daarnaast doe ik ook buiten het werk leuke dingen met collega’s. Feestjes of juist meedoen aan activiteiten die georganiseerd worden door de personeelsvereniging."

Heb je een favoriet Unigarant-feestje?
"Er zijn zoveel leuke momenten. Zo zijn we ooit met collega’s en aanhang naar Vlieland geweest. En het feest voor 35 jaar Unigarant, dat heb ik mede georganiseerd. We hadden allemaal leuke activiteiten zoals schermen, salsadansen, etc. Aansluitend was er een groot feest. Ook de wielerevenementen waar we heen gaan vind ik super. We hebben bijvoorbeeld ook mee gedaan aan de Alpe D’Huzes met collega’s. Dat was een bijzondere ervaring. En niet te vergeten alle kerstdiners. We hebben heel veel leuke feestjes!"

Wat betekent (50 jaar) Unigarant voor jou?
"Groei en ontwikkeling. Dat zie ik heel erg terug bij ons. We zijn altijd in beweging en aan het ontwikkelen. Ik ben niet heel erg van het terugblikken, meer van het vooruitkijken. En dat vooruitkijken doen we bij Unigarant ook."

 Terug naar sociaal jaarverslag