De afhandeltermijn voor schademeldingen op reisverzekeringen is langer dan u van ons gewend bent. Lees meer.

Gerard Meijer

Wat maakt het een feestje om bij Unigarant te werken?
"De sfeer is super en heel open. Je kunt overal met je vragen terecht. Het is bijna een familie. Als nieuwe collega word je volgens mij ook makkelijk opgenomen. En het maakt niet uit op welke afdeling je komt, contact maken met elkaar is heel simpel. Ik vind het heel prettig om in zo'n omgeving te werken."

Hoe heb jij in 2021 zelf de slingers opgehangen in je werk?
"Ik vind dat wij een fantastisch bedrijf hebben, waar het heel makkelijk is om zelf de slingers op te hangen. Naast dat ik teammanager ben, kan ik bijvoorbeeld ook een training bouwen. En ik vind het ook geweldig om te zien dat collega’s doorontwikkelen. Daarnaast doet Unigarant veel buiten het ‘werk’ om. Verder hebben we een top werkplek, zowel thuis als op kantoor. Tijdens het thuiswerken in coronatijd was er veel aandacht voor ons. Dus dat maakte het ook makkelijk om de slingers op te blijven hangen."

Wat betekent (50 jaar) Unigarant voor jou?
"Zelf ben ik ook 50, dus we lopen precies gelijk. Van die 50 jaar werk ik hier 28, dus meer dan de helft heb ik meegemaakt. Ik vind het fantastisch dat ik de groei en ontwikkeling zo meemaak, vooral als je ziet waar we nu staan. De saamhorigheid, de korte lijnen en de verantwoordelijkheid zijn gebleven. Ik vind het gaaf om te zien dat we dat na 50 jaar nog terugzien. Dat maakt me trots op het bedrijf en de mensen die daar onderdeel van zijn."

Heb je een favoriet Unigarant-feestje?
"Ik wil het feestje van 25 jaar Unigarant wel over doen. Toen gingen we met onze partners naar Vlieland."

Terug naar sociaal jaarverslag