Welkom bij onze Velovak 2022 prijsvraag!

Wat leuk dat u onze speciale Velovak 2022 prijsvraagpagina bezoekt. Met de juiste antwoorden op onderstaande vragen maakt u kans op een leuk verassingspakket van worldtourteam Team DSM en ANWB.

Tijdens de Velovak kiezen wij dagelijks 2 winnaars. De winnaar krijgt per e-mail bericht en krijgt het pakket opgestuurd.

 

En dit zijn de vragen:

Vraag 1: hoeveel leden telt ANWB?

Vraag 2: hoeveel bezoekers heeft de E-bike Vergelijker per jaar?

Vraag 3: hoeveel dealers in Nederland bieden ANWB Fiets Lease aan?

 

Stuur een e-mail naar tweewielers@unigarant.nl,
of vul de antwoordkaart in (die vindt u op de stand).

 

prijsvraag Velovak.PNG

Meer informatie

Weet u niet alle antwoorden, of wilt u meer informatie? Klik hieronder op de verschillende pagina’s en linkjes en vind het juiste antwoord.

ANWB Fietsverzekering

Met de ANWB fietsverzekering is er altijd een fietsverzekering voor een nieuwe of tweedehands fiets. Kiest uw klant voor de Blijven Fietsen Fietsverzekering met track&trace, dan kunnen wij na diefstal de fiets weer opsporen. Lees meer op ANWB Fietsverzekering.

ANWB Fiets Lease

De ANWB staat op de Velovak 2022 op plaats H102. Tijdens deze vakbeurs nemen wij u mee in onze producten ANWB Fiets Lease en de E-bike Vergelijker. Met ANWB Fiets Lease willen we uw klanten helpen onbezorgd onderweg te gaan. Voor een vast maandbedrag, zonder onverwacht hoge kosten fietsen op een nieuwe e-bike. Hiervoor werken we samen met leasepartner VWPFS en met 344 fietsenwinkels.

Geïnteresseerd? Lees hier meer over onze ANWB Fiets Lease

De grootste vereniging van Nederland

Met maar liefst 5 miljoen leden zijn wij de grootste vereniging van Nederland. Omdat wij zoveel leden hebben, kunnen wij heel veel doen. Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd de wereld om zich heen kan ontdekken. ANWB helpt Nederland goed op weg.

Lees hier meer: Alles over lidmaatschap | ANWB

E-bike Vergelijker

Onze E-bike Vergelijker helpt uw klanten de beste elektrische fiets te vinden. Door het gebruik van verschillende filters ontdekken uw klanten welke e-bikes aan hun wensen voldoen. Modellen worden met elkaar vergeleken. En vooral extra waardevol voor uw klanten zijn de reviews en de beoordelingen van de onafhankelijke fietsexperts. De E-bike Vergelijker trekt elk jaar bijna een half miljoen unieke bezoekers en helpt zo jaarlijks duizenden consumenten naar de juiste e-bike en fietsenwinkel van hun keuze.

Ontdek hier de E-bike Vergelijker