Heeft u vragen over het Coronavirus? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Heeft u vragen over de oorlog in Oekraïne en uw verzekering? Bekijk onze veel gestelde vragen.

Waarom samenwerken met ANWB?

ANWB is de grootste vereniging van Nederland en  een autoriteit op het gebied van fietsen en mobiliteit. 35% van de mensen die zich oriënteren op het aankopen van een nieuwe fiets of E-bike, raadplegen anwb.nl. Voor het testen en de feitelijke aankoop, verwijzen wij deze bezoekers door naar met ons samenwerkende rijwielspeciaalzaken. Ieder jaar kopen meer dan 250.000 ANWB-leden een nieuwe fiets. Werk samen met ANWB en profiteer van al deze verkoopkansen. Bekendste merk van Nederland met 4 miljoen leden fietsautoriteit klantvriendelijkste verzekeraar en bedrijf 2014/2015.

 

 

Specialist in fietsverzekeringen

ANWB staat voor kwalitatief goede producten, met een ruime keuze: doorlopend, 3 of 5 jaar fietsverzekeringen. Bij de E-bikeverzekering zit standaard pechhulp van ANWB, bekend en vertrouwd. Om het u helemaal gemakkelijk te maken zijn de fietsverzekeringen volledig geïntegreerd in alle kassasystemen. En schade melden is eenvoudig via onze module digitaal schade melden.

Innovatief

De maatschappij en de verzekeringswereld veranderen snel. Dit komt door technologische ontwikkelingen, gewijzigde markt- en klantbehoeftes en een steeds meer ‘connected world’. Daarnaast zien we een toename van fietsdiefstallen. Met name duurdere fietsen, zoals e-bikes. Omdat we niet elk jaar de premies willen verhogen en omdat we onze klanten zorgeloos willen laten fietsen, hebben we een nieuwe verzekering ontwikkeld: de ANWB Blijven Fietsen Verzekering. Met deze verzekering bieden we een totaal pakket aan fietsers. We helpen bij schade, bij pech onderweg en bij diefstal.

De Blijven Fietsen Verzekering werkt als volgt: de fiets wordt uitgerust met een track&trace-zender. Deze is verbonden is met een speciale meldkamer. Wordt de fiets gestolen? Dan kan de verzekerde dat met één druk op de knop melden. De ANWB gaat dan op zoek naar de fiets. Wordt deze niet binnen 48 uur teruggevonden? Dan ontvangt de verzekerde een nieuwe fiets bij de tweewielerspecialist waar de fiets is gekocht. De eerste 5 jaar ontvangt de klant direct een nieuwe. Van hetzelfde merk en hetzelfde type, ook als de fiets duurder is.

Meer informatie over de ANWB Blijven Fietsen Verzekering: anwb.nl/blijvenfietsenverzekering

Partner-in-business

ANWB is geen prijsvechter, maar kiest voor goede voorwaarden en service. Wij zijn de partner in business voor rijwielspeciaalzaken. Ons doel is retailers helpen bij het verkopen van fietsverzekeringen. Door samen met hen de conversie te optimaliseren. Ook brengen wij nieuwe klanten door de vakhandel te promoten in diverse (maatschappelijke) ANWB-campagnes, zoals ANWB Lichtbrigade en het ANWB Kinderfietsenplan.

Meer informatie? Bel 0528 29 96 69 of mail naar tweewielers@unigarant.nl.

ANWB - meer dan een fietsverzekering

Wat kan ANWB nog meer voor uw betekenen?

  • Inleverpunt voor Kinderfietsenplan
  • Deelname aan de Lichtbrigade
  • Vermelding van dealerlocator
  • Onderdeel van Gastvrijnetwerk voor de fietscheck

Meer weten over deze activiteiten van ANWB? Check het filmpje!