'Beste uit de Test' Consumentenbond 2017

De Doorlopende Reisverzekering van Unigarant en ANWB Verzekeren heeft afgelopen oktober het predicaat ‘beste uit de test’ gekregen. Eerder kregen zowel de Kortlopende- als de Doorlopende Reisverzekering al een 5-sterren waardering van MoneyView. Gerard Nijdam is als productmanager Reis verantwoordelijk voor de reisverzekeringen van Unigarant en ANWB.

Gerard, vijf sterren van MoneyView en Beste uit de test van de Consumentenbond. Je moet een tevreden man zijn.
Gerard: “Ja erg blij. De testoordelen zijn een mooie waardering voor de aanpassingen die we het afgelopen jaar in onze verzekeringen hebben doorgevoerd. We zijn specialist in reisverzekeringen. En als onderdeel van de ANWB zijn we goed in hulpverlening en pechhulp. Die dingen komen samen in onze reisverzekering. Daarom zijn we blij met deze prijzen.

Wat heeft volgens jou het verschil gemaakt?
“Ons uitgangspunt is om een zo compleet mogelijk pakket tegen een goede premie aan te bieden. Daarom hebben we waar mogelijk dekkingen verruimd en bedragen verhoogd. Een goed voorbeeld daarvan is de verhoging van het verzekerde bedrag voor elektronische apparatuur. Er gaat steeds meer en duurdere elektronica,  zoals een laptop, iPad of camera, mee op reis.

Ook de annuleringsverzekering is aangepakt. Met name de Extra Annuleringsredenen zijn bijzonder. Hoe is dat zo gekomen?
“De orkanen, aardbevingen en terroristische aanslagen van afgelopen zomer hebben dat laten zien. Wij willen ervoor  zorgen dat mensen met een gerust hart een vakantie kunnen boeken. Met deze dekkingen kun je zelfs in de meest extreme voorvallen rekenen op een goede annuleringsdekking.”

Hoe kijk jij naar toekomst?
“Het gaat goed met de reissector, dat blijkt ook uit het Continue Vakantie Onderzoek. Het aantal korte vakanties zit weer in de lift. Dit zal ook weer zorgen voor een toenemende vraag naar doorlopende reisverzekeringen. In deze aantrekkende markt blijven wij ons inzetten als dé specialist op het gebied van reisverzekeringen en blijven we inspelen op de behoefte van onze klanten. Om dat te bereiken blijven we nauw samenwerken met onze partners uit de reiswereld.”