Blog: Unigarant biedt met annuleren 2.0 zekerheid in een roerige wereld

Voor veel mensen is reizen het leukste wat er is. Alleen, met je partner of met  je gezin weg van de sleur, op zoek naar nieuwe ervaringen. Vaak begint de voorpret al tijdens het boeken van de vakantie. Surfend over het internet en bladerend naar reisgidsen op zoek naar de perfecte bestemming.

Zodra je die gevonden hebt wil je natuurlijk zo snel mogelijk boeken. Als salesmanager Reis weet ik dat er tussen het boeken van een reis en het vertrek veel kan gebeuren. Jaarlijks worden er om de meest uiteenlopende redenen duizenden reizen geannuleerd. Meestal wordt een reis geannuleerd omdat er zich een onverwachte gebeurtenis in de persoonlijke sfeer heeft voorgedaan, zoals ziekte, ontslag of een sterfgeval.

De afgelopen jaren zijn niet alleen persoonlijke gebeurtenissen reden om te annuleren. Door de veranderende wereld ontstaat er steeds meer vraag naar dekkingen tegen externe invloeden. Unigarant wil dé reisverzekeraar van Nederland zijn. Daarom ben ik blij met de nieuwe dekking ‘Extra Annuleringsredenen’ die we bij Unigarant hebben geïntroduceerd.

Met deze nieuwe dekking verzekeren we nu de uitbraak van besmettelijke ziektes, natuurgeweld, terrorisme, binnenlandse onrusten, stakingen en een negatief reisadvies.

Zo helpen we niet alleen reizigers die twijfelen over bepaalde bestemmingen, maar helpen we ook de reisbranche die bij het aanbieden van reizen in een roerige wereld.

André Tuns,
Salesmanger Reis