De afhandeltermijn voor schademeldingen op reisverzekeringen is langer dan u van ons gewend bent. Lees meer.
Peter Siewers stopt als CEO Unigarant.jpg

Peter Siewers verruilt Unigarant voor ANWB Hulpverlening

Peter Siewers, CEO van Unigarant Verzekeringen, wordt per 1 januari 2022 Directeur Hulpverlening bij de ANWB. Totdat er bij Unigarant een opvolger is aangesteld, blijft Siewers betrokken bij de leiding van het bedrijf. Siewers maakt in zijn huidige functie als CEO van Unigarant al deel uit de van directie van de ANWB.

Peter Siewers: “Met deze stap binnen het prachtige ANWB-concern verlaat ik de verzekeringsbranche en stap ik in de wereld van de Wegenwacht, alarmcentrales, traumaheli’s en mobiliteit. Een wereld die ik als lid van de ANWB-directie al enkele jaren heb meegemaakt, maar nu echt van binnenuit ga leren kennen.

Eén ding blijft hetzelfde: bij Hulpverlening draait het net als bij Verzekeren om het helpen van mensen die de ANWB nodig hebben. Ik ben blij dat ik daar in mijn nieuwe rol aan mag blijven werken.”

Siewers is sinds februari 2017 algemeen directeur van het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Onder zijn leiding groeide Unigarant uit tot een bedrijf met zo’n 650 medewerkers en een jaaromzet van bijna 500 miljoen euro.

Peter Siewers: “Vol trots kijk ik terug op de afgelopen vijf jaar. Unigarant is een gezond bedrijf met mooie groei, hoge klantwaardering en een unieke cultuur. We hebben innovatieve en maatschappelijk relevante producten in de markt gezet die dagelijks hun waarde voor onze leden bewijzen. Denk hierbij aan ANWB Veilig Rijden waarmee we de Nederlandse wegen veiliger maken. Het is dan ook met pijn in het hart dat ik vertrek. Gelukkig ben ik in mijn nieuwe rol nog steeds dichtbij.”