Heeft u vragen over het Coronavirus? Bekijk onze veelgestelde vragen.
Nationaal-Keurmerk-Letselschade-Hofmans-Letselschade.png

Unigarant doorloopt als eerste succesvol audit Nationaal Keurmerk Letselschade

Team Personenschade van Unigarant is de 1ste WA-verzekeraar in Nederland die de audit Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) met goed gevolg heeft en daarmee dit keurmerk mag gaan voeren.  

Het Nationaal Keurmerk Letselschade staat voor verdere professionalisering van de letselschadebranche. Enkel organisaties die bereid zijn de door de letselschadebranche gezamenlijk  opgestelde kwaliteits- en gedragsregels na te leven, komen voor het keurmerk in aanmerking. Het keurmerk maakt de kwaliteit van dienstverlening zichtbaar en vormt zo een kwaliteitsgarantie voor betrokken partijnen.  

Uitgebreide audit 

Team Personenschade is door Q-consult Insurance getoetst op de resultaatgebieden: klant, medewerker en management en op de organisatiegebieden: praktijkvoering, communicatie, deskundigheid en beleid.  Zowel op klanttevredenheid als op de letselschadestatistiek scoort Unigarant hoger dan gemiddeld. Ook viel de werksfeer en teamgeest van de afdeling positief op.  

Manager Schade ANWB/Unigarant Marcel Spronk: Vanuit het thema Rust en Regie werken de collega’s van Personenschade alle dagen met passie om de letselschades zo optimaal mogelijk te behandelen. Een bevestiging van onze aanpak met het Nationaal Keurmerk Letselschade geeft ons energie om op de ingeslagen weg verder te gaan. 

Teammanager Personenschade Henriëtte Visser: Vakmanschap is meesterschap, dat geldt voor Team Personenschade waar inzet, een plezierige samenwerking en kwaliteit zijn bekroond met het Nationaal Keurmerk Letselschade.