De afhandeltermijn voor schademeldingen op reisverzekeringen is langer dan u van ons gewend bent. Lees meer.

Unigarant en ARAG tekenen samenwerkingsovereenkomst

Onze rechtsbijstandsportefeuilles (zo’n 33.000 polissen) komen vanaf 1 januari 2022 in beheer van rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch probleemoplosser ARAG.

Een uitstekende klantbeleving én een samenwerkingsovereenkomst, daar hebben we op vrijdag 16 juli samen met ARAG op geproost. De overeenkomst, waarin de klant en bijbehorende dienstverlening centraal staat, is getekend voor de duur van drie jaar. In de komende periode wordt verder gewerkt aan de overgang en de dienstverlening voor alle klanten.

Relevant voor onze klant

“We kijken uit naar de samenwerking met ARAG”, zegt Peter Siewers. "Ze sluiten goed aan bij onze kernwaarden als bedrijf en kunnen ons helpen nog relevanter te zijn voor onze klanten. Hierbij denken we aan online hulpmiddelen en het door ontwikkelen van onze huidige rechtsbijstandsverzekering.

Gedeelde visie

Marc van Erven, CEO ARAG SE Nederland, is ook blij met de overeenkomst. “Deze samenwerking is voor alle betrokken partijen een mooie stap. Omdat we een gedeelde visie hebben: de klant nog beter bedienen met de inzet van nieuwe inzichten en innovatie technieken, die we gezamenlijk in huis hebben. Een prachtige uitdaging.”

Mooie samenwerking

Vanaf 1 januari 2022 komen onze rechtsbijstand portefeuilles (exclusief het onderdeel verkeersrechtsbijstand dat wordt uitgevoerd door ANWB Rechtsbijstand) dus in beheer van ARAG. Op naar een mooie samenwerking!

op de foto v.l.n.r : Staand: Frank Rensen (Manager Commercial ARAG), Will Hoogstad (CFO Unigarant), Carola Wijkamp-Hermsen (Directeur Commercie, Marketing en Verzekeringen, ARAG), Eric Assink (Directeur ANWB Rechtsbijstand). Zittend: Peter Siewers (CEO Unigarant), Marc van Erven (CEO ARAG SE)

 

Over ARAG

ARAG is een onafhankelijke juridische probleemoplosser en maakt het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. De ambitie van ARAG is om de beste juridische probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat met ruim 4300 medewerkers actief is in 19 landen inclusief Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met bijna 800 professionals in Nederland werken ze vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond.