Contact met Unigarant

U kunt ons gemakkelijk benaderen via de site, per e-mail, schriftelijk, per fax, telefonisch en via Social Media.


Maar misschien staat het antwoord op uw vraag ook al wel tussen de veelgestelde vragen. Mocht het antwoord er niet bij staan dan kunt u kiezen uit een van onderstaande mogelijkheden:

Contactformulier

Vragen kunt u direct stellen via het contactformulier. Heeft u vragen over de inhoud van een verzekering? Neem dan contact op met uw adviseur.

Telefoonnummers

Telefoonnummer voor klanten: 088 299 38 82

Unigarant is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. Als u uw polis- of schadenummer bij de hand hebt, kunnen we u sneller van dienst zijn. U krijgt een keuzemenu.

Telefoonnummer voor tussenpersonen of leveranciers: 0528 299 999.
U krijgt een keuzemenu.

Social Media

Tijdens kantooruren zijn wij via Twitter en Facebook bereikbaar voor vragen, opmerkingen en klachten. Meer over Unigarant op Social Media.

 Volg ons op Twitter

 Like ons op Facebook 

 

Contactgegevens

Bezoekadres:

Schutstraat 120
7901 EH  HOOGEVEEN
Download de routebeschrijving

Postadres

Postbus 50.000
7900 RP  HOOGEVEEN

Bankgegevens

Uw premie kunt u overmaken naar bankrekeningnummer NL86 INGB 0000 4761 00 onder vermelding van uw polisnummer.

Bereikbaarheid en reactietermijnen

Wij hechten veel waarde aan optimale bereikbaarheid voor onze klanten. Wij streven ernaar u snel een inhoudelijk reactie te geven op uw vraag op opmerking. Meer over onze reactietermijnen

Klachten

Het kan natuurlijk voorkomen dat u toch ergens minder tevreden over bent. Wij stellen het op prijs dat u dit meldt zodat wij onze dienstverlening constant blijven verbeteren. Lees meer over onze klachtbehandeling